загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Прогноз погоди в Україні на 10-17 березня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Протягом найближчих півтори тижні в Україні вдень буде плюсова температура. Вночі та вранці очікуються густі тумани. Періодично будуть йти мокрий сніг і дощі. На дорогах – ожеледиця, передає Ukr.Media.

Про це попереджає Український гідрометцентр.

СУБОТА, 10 БЕРЕЗНЯ

Хмарно з проясненнями. Вночі в Україні, вдень на Лівобережжі та в Карпатах невеликий мокрий сніг і дощ. На решті території без опадів.

Вночі на дорогах ожеледиця.

Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу, вдень 1-6 градусів тепла, у західних та південних областях 6-11 градусів тепла. У Чернігівській, Сумській, Харківській областях вночі 0-5 градусів морозу, вдень близько 0 градусів.

Київ. Хмарно з проясненнями. Вночі невеликий мокрий сніг і дощ, на дорогах ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0 градусів, вдень 3-5 градусів тепла.

НЕДІЛЯ, 11 БЕРЕЗНЯ

У східних областях та на півночі Лівобережжя невеликий мокрий сніг. На Закарпатті та в Карпатах невеликий дощ в горах з мокрим снігом). На решті території без істотних опадів.

Температура вночі від 2 градусів тепла до 4 градусів морозу. Вдень у північних, східних, Полтавській, Черкаській областях 0-6 градусів тепла, на решті території 4-10 градусів тепла. На крайньому півдні, Закарпатті та Прикарпатті вночі 1-7 градусів тепла, вдень 8-14 градусів тепла.

Київ. Без істотних опадів. Температура вночі 0-2 градуса морозу, вдень 2-4 градуси тепла.

ПОНЕДІЛОК, 12 БЕРЕЗНЯ

На більшій частині Правобережжя дощ. На решті території без істотних опадів.

Температура вночі від 2 градусів тепла до 4 градусів морозу. Вдень у північних, східних, Полтавській, Черкаській областях 0-6 градусів тепла, на решті території 4-10 градусів тепла. На крайньому півдні, Закарпатті та Прикарпатті вночі 1-7 градусів тепла, вдень 8-14 градусів.

Київ. Без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Температура вночі 0-2 градуса морозу, вдень 2-4 градуси тепла.

ВІВТОРОК-СЕРЕДА, 13-14 БЕРЕЗНЯ

На Правобережжі сніг, мокрий сніг і дощ, на решті території переважно без опадів.

Температура в східних областях і на півночі Лівобережжя вночі 3-9 градусів морозу, вдень близько 0 градусів. На Закарпатті вночі 1-6 градусів тепла, вдень 7-12 градусів тепла. На решті території країни вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 0-5 градусів тепла, у південних та західних областях 3-9 градусів тепла.

ЧЕТВЕР-СУБОТА, 15-17 БЕРЕЗНЯ

В Україні переважно без опадів.

Температура в східних областях і на півночі Лівобережжя вночі 3-9 градусів морозу, вдень близько 0 градусів. На Закарпатті вночі 1-6 градусів тепла, вдень 7-12 градусів тепла. На решті території країни вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 0-5 градусів тепла, у південних та західних областях 3-9 градусів тепла.

У столиці від ночі капає з неба. Вода відразу замерзає і покриває тротуари і дороги шаром льоду. За ніч на авто встигло намерзнуть псантиметра льоду. Ходити дуже слизько і небезпечно.

Джерело:
До списку новин