загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Жінка знайшла батька через 45 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

45-річна Тоні Гаррісон із британського Бредфорда змогла знайти свого батька майже через півстоліття після народження.

Рідний батько жінки - колишній американський солдат, ветеран В'єтнамської війни 1955-1975років. Він був закоханий у в'єтнамку. Та завагітніла. Чоловік змушений був повернутися до США. Мати віддала дівчинку до притулку у місті Сайгон, розповідає ВВС.

Дитину удочерило подружжя із Великої Британії.

"Я завжди знала, що я інша. Мені поталанило, що ніхто з однокласників не звертав увагу на мій колі шкіри. Але мене постійно турбувало, що я відрізняюся від інших", - пригадує жінка.

Пізніше прийомна родина розповіла Тоні про її справжніх батьків. Вона виросла, народила сина. Весь цей час не припиняла шукати біологічного батька. . ДНК-тест допоміг виявити його серед американських ветеранів.

Лі Балтер, 78 років, спочатку спілкувався з донькою по Skype. Розповів, що жив у В'єтнамі з жінкою протягом 1,5 років. Потім отримав наказ повертатися до того, як донька народилася. Після війни одружився. Має двох синів. Мешкає у будинку для людей похилого віку.

Нещодавно Тоні та Лі зустрілися. Жінка побачилася також зі своїми зведеними братами.

"Я не думала, що зможу це зробити. Мене переповнюють емоції. Це ніби сон, ніби фільм. Стільки прийомних дітей вирушають в таку ж мандрівку, як я, але їм не щастить", - говорить жінка.

Зупинятися не планує. Має намір знайти свою матір.

"Я щасливий. Я радий знати, що вона жива", - прокоментував зустріч Лі.

 

Джерело:
До списку новин