загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Емігрантка вирощує українські овочі в Африці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Наталя Заморина із Закарпаття займається фермерством в Африці. Вирощує українські овочі - томати, часник, буряки, кабачки та ін.

Українка 10 років мешкає у африканській в Замбії. В країну поїхала у пошуках золота , разом з британськими спеціалістами досліджувати нові місця корисних копалин, повідомляє gazeta.ua із посиланням на  rian.com.ua.

"Тут не має зими, лише дощовий сезон. Тому все росте і цвіте. В даний час у нас на продаж вже є авокадо, кабачки, зелений лук, перець чилі, а також солодкий перець, помідори. Урожай цибулі вже продали і посадили, скоро буде знову! А також морква, буряк, салат, капуста, солодка кукурудза, різна зелень і часник. Ще в планах вирощувати цвітну капусту та броколі. А звичайних для Африки фруктів у нас також досить – це манго, цілий рік банани, лимони, грейпфрути, апельсини, мандарини, ананас, джекфрут. Цим тут нікого не здивуєш. До речі, ми самостійно робимо перегній, заготовляємо потрібні добрива. Слід багато часу приділяти поливу, адже є періоди, коли дощів практично немає", - Наталя Заморина.

В Африці українка також зайнялася велоспортом та перемогла у місцевих змаганнях.

"У Замбії час від часу проходять змагання з велоспорту міжнародного рівня. Ніколи не думала, що буду брати участь у велоперегонах, тим більше займати призові місця. Нещодавно завоювала перше місце на 20 і 40 км, друге місце на дистанції 63 км і призові в командних перегонах. Змагання іноді тривають досить довго – з обіду до 20 годин вечора".

Джерело:
До списку новин