загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Під’їзд багатоповерхівки житомирський пенсіонер «розмалював» репродукціями картин Рубенса

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На стінах під’їзду житомирської багатоповерхівки, що по вулиці Бориса Тена, – гори, океан, ракети, українські пейзажі і навіть жінки в стилі ню … Нестандартний інтер’єр з’явився завдяки 69-річному жителю Анатолію Іванчіхіну. Про це пише vgolos.zt.ua, посилаючись на Ukraine Art News.

Чоловік все життя пропрацював лікарем-стоматологом, але в душі завжди був художником. Теми для майбутніх творів підказують панові Анатолію оточуючі. Кожен сходовий проліт – це окрема тематика. Художник зізнається: все життя він звик чимось займатися, ось і на пенсії не може сидіти без діла. З гордістю демонструє клумби біля будинку, величезних бетонних левів на вході, колони, стилізовані під грецькі, – все зробив сам. Дев’ятиповерхівка, де проживає творчий стоматолог, вже давно стала притчею во язицех у місцевих.

«Починав я з першого поверху, де живу сам. Розмалював стіни пустельними пейзажами, зобразив верблюда. А далі кожен сам собі замовляв, що хоче бачити. Ось для полковника ракетних військ зобразив небо, для сусіда – моряка – море. Поверхом вище у мене ліс. Багато хто просить зобразити море, сонце, пляж, яхти: кажуть, такі пейзажі зігрівають взимку і нагадують про відпустку », – розповів чоловік.

Вчителі місцевих шкіл навіть стали проводити екскурсії для учнів в нетиповий будинок. Так у них проходять уроки малювання. Найцікавіше в розпису Іванчіхіна – він не пропускає жодних дрібниць. Наприклад, трубу замаскує під берізку, а дроти навколо прикрасить саморобними березовими листочками.

Вміє майстер працювати і в стилі «ню». Зараз в парадному у величезних рамах красуються мозаїчні репродукції картин Рубенса «Союз землі і води» або «Смерть Клеопатри». Сусіди кажуть, що до розписних під’їздах вже звикли, і навіть беруть уроки малювання у пенсіонера. А ось чужі, коли потрапляють в під’їзд, – міліціонери або працівники швидкої – дивуються. А у Анатолія Олександровича ще багато різних планів, зокрема розмалювати решта 6 під’їздів свого будинку.

Джерело:
До списку новин