загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бідні і злі: ООН визнало українців одним з найнещасніших народів світу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У світовому рейтингу щастя ООН Україна посіла 138-е місце з 156-ти, розташувавшись між Суданом і Того. Про це повідомляє прес-центр організації.

РЕЙТИНГ. При ранжируванні враховувалися такі фактори, як ВВП на душу населення, тривалість здорового життя, свобода вибору, розвиток соціальної підтримки і щедрість, а також сприйняття корупції. Таким чином, місце країни в рейтингу визначається не тільки її багатством, але і менталітетом населення. Максимальна кількість балів, яку могла набрати країна – 10.

УСПІХИ. Україна набрала 4,1 бала, випередивши Зімбабве, Афганістан, Сирію і Ємен. На останньому місці опинилось Бурунді з 2,9 балів.

СУСІДИ. Близькі до України показники серед сусідніх країн мають Грузія і Вірменія, які зайняли 128-е і 129-е місця. Серед країн ЄС найближче розташувалася Болгарія (4,9 бала, 100-е місце). Росія зайняла 59-е місце (5,8 балів), а Молдова – 67-е (5,6 балів)

ЛІДЕРИ. Перші місця – за скандинавами. Фінляндія, Норвегія, Данія та Ісландія отримали понад 7,5 балів. Серед лідерів також присутні Швейцарія, Нідерланди та Канада. А ось США зайняли 18-е місце.

Серед країн, які за рівнем життя можна порівняти з Україною, кращий результат у Гватемали – 30-е місце з 6,4 бала.

ДИНАМІКА. C 2015 року Україна опустилася в рейтингу щастя на 1 бал. Найгірші результати – в Ємені та Сирії, де йде війна, а також у Венесуелі, яка страждає від економічної дестабілізації і браку продовольства.

 

Джерело:
До списку новин