загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гройсман: Українці зможуть вибирати постачальника послуг ЖКГ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Глава уряду хоче вивести сферу ЖКГ в Україні на рівень світових стандартів.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман розповів, що Україна збирається виводити галузь на новий рівень, повідомляє прес-служба Кабміну.

За його словами, сфера ЖКГ є однією з базових галузей української економіки і соціальної сфери.

"Реформа житлово-комунального господарства, яку вводить уряд, буде сприяти створенню конкурентного середовища і формування прозорого і ефективного ринку житлово-комунальних послуг, впровадження ефективної інвестиційної політики в сфері житлово-комунального господарства та вдосконалення тарифної моделі. Наше завдання – побудова такої системи житлово комунального господарства, в якій громадяни будуть отримувати якісні та зручні послуги за кращими світовими зразками, і будуть мати можливість вибирати постачальника цих слуг на свій розсуд. В реалізації цього уряд покладається, перш за все, на працівників сфери житлово-комунального господарства", - сказав Гройсман.

Ціни на житлово-комунальні послуги (ЖКП) в Україні затверджуються Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ) з надання місцевих органів влади. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Тарифи на тепло, на гарячу воду уряд України не встановлює. Подання на це здійснюється місцевими органами влади і затверджується незалежним регулятором, що не має відношення до системи уряду. Але уявлення виробляє не незалежна комісія, а кожен міська рада кожного міста в Україні, де виробляється тепло. Вони роблять свої розрахунки, несуть комісії, кажуть: перевірте", – розповів прем'єр-міністр.

Гройсман підкреслив, що на структуру формування витрат на тепло, воду, гарячу воду в Україні впливають місцеві органи влади.

"Уряд встановив єдину ринкову ціну на газ, яка є граничною. Ціни можуть бути менше, якщо є відповідна пропозиція всередині країни", – вказав Гройсман.

Прем'єр підкреслив, що знання, уміння і навички фахівців-комунальників дозволять вивести комунальне господарство України на якісно новий рівень.

 

Джерело:
До списку новин