загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Добра справа: сім'я з Лисичанська в'яже шкарпетки для бійців АТО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чоловіка не взяли добровольцем на фронт за станом здоров'я.

Маленька сім'я з Лисичанська вирішила допомогти українським військовим у зоні АТО. 41-річний чоловік зі своєю мамою в'яжуть для наших захисників теплі шкарпетки, щоб ноги військових були в теплі.

Олександр Олефіренко і його мама займаються доброю справою ще з 2014 року. Сам чоловік хотів піти добровольцем на фронт, але його не взяли за станом здоров'я. Тоді він і вирішив допомагати Героям України, чим може.

"Я дуже хотів допомогти, хотів спочатку піти в один з добровольчих батальйонів. Але потім прочитав десь, що потрібні теплі речі. Я згадав, що колись вмів це робити. Попросив маму нагадати, як це робити", - розповів Олександр.

Старі в'язані речі приносять сім'ї небайдужі мешканці міста, а потім мама з сином їх розпускають, щоб в'язати шкарпетки для військових. У кожну готову пару шкарпеток Олександр кладе маленький вірш на папері, яке сам написав.

 

Джерело:
До списку новин