загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Те, що продають людям, – просто катастрофа": Гройсман запропонував жорсткі правила для магазинів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прем'єр-міністр упевнений, що українці хворіють через неякісні продукти.

Поки супермаркети в Україні маскують неякісні продукти під акції, уряд пропонує ввести максимально жорсткі вимоги до продавців продовольчих товарів. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. 

Зокрема, прем'єр-міністр стурбований тим, що деякі недобросовісні підприємці по декілька разів переклеюють наклейки з датою виготовлення продукту. Вживаючи такий продукт, громадяни України починають хворіти, при цьому не розуміючи, через що.

"У нас є зараз безліч проектів на телебаченні, в яких перевіряють ресторани, ринки і магазини. Що продають людям – це просто катастрофа. Тому вимоги мої як прем'єр-міністра будуть максимально жорсткими", – сказав Гройсман.

За його словами, споживач повинен отримувати якісний продукт, незалежно від того, де його купив.

"Я хотів би, щоб українець прийшов на ринок або до магазину і гарантовано отримав право купити нормальну, якісну продукцію, а не те, на чому наклейки п'ять разів переклеєні, і продають невідомо що, а потім люди хворіють, не знаючи від чого. Тому питання продовольчої безпеки теж досить серйозне", – зазначив Гройсман. 

У 2017 році в Україні сталося не менше 6 масових отруєнь, які зафіксували у Львові (56 постраждалих), Києві (200 і 39), Бердянську (261), Івано-Франківську (34) і Конотопі (63). Загальна кількість потерпілих становить понад 650 осіб, більше половини яких - діти шкільного віку.

Додамо, що основними причинами отруєння були: кишкова інфекція, сальмонельоз, кишкова паличка і золотистий стафілокок.

 

Джерело:
До списку новин