загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Міністерство ветеранів має бути створене до 2019 року — Рева

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив, що Міністерство у справах ветеранів має бути створено до 1 січня 2019 року.

Він зазначив, на зараз необхідно визначиться з функціями, які будуть покладені на дане міністерство.

Водночас Рева не підтвердив інформацію, що уряд нібито відмовилося від призначення Валентина Манько на посаду голови Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції через те, що незабаром буде створено Міністерство у справах ветеранів.

«Я не знаю про це. Якщо Комісія вищого корпусу державної служби внесе це в Кабінет міністрів, він зобов'язаний розглянути і прийняти рішення: «так» або «ні», — зазначив міністр.

Як повідомлялося, в кінці березня Кабінет міністрів почав процес створення міністерства у справах ветеранів.

Перший заступник голови Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Ігор Мальцев допускає запуск Міністерства у справах ветеранів в IV кварталі 2018 року. За його словами, в 2017 році проходили консультації з громадськими ветеранськими організаціями по створенню відповідного міністерства, за результатами яких пропозиції були передані в Міністерство соціальної політики та безпосередньо до Кабінету міністрів. Він підкреслив, що для запуску міністерства необхідно пройти ряд формальних процедур: створення нормативної бази, проведення конкурсів, затвердження положень.

27 лютого 2018 року Верховна Рада запропонувала Кабінету міністрів України створити Міністерство у справах ветеранів.

Нагадаємо, головою Держслужби у справах ветеранів АТО був обраний екс-боєць "ПС" Манько, замішаний в скандалі за участю Кононенко. 

Як йдеться на сайті агентства, Манько є головою громадської організації «Єдиний союз патріотів України» та радником директора державного підприємства «Конярство України».

 

Джерело:
До списку новин