загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Надбавка до пенсії: як виростуть соцстандарти до кінця року

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерство соціальної політики оприлюднило інфографіку про те, як виростуть державні соціальні стандарти та гарантії до кінця 2018 року.

ПРОЖИТКОВИЙ МІНІМУМ підвищать двічі. Щоправда, чергове підвищення слід очікувати не на травневі свята, як було раніше, а до початку другого півріччя. З 1 липня уряд має намір підняти середній прожитковий мінімум до 1777 гривень. Наступне підвищення традиційно відбудеться 1 грудня: прожитковий мінімум зросте до 1853 гривень.

МІНІМАЛЬНА ПЕНСІЯ з 1 грудня зросте до 1497 гривень.

МІНІМАЛЬНА ЗАРПЛАТА збільшуватися не буде. Протягом року вона становитиме 3723 гривні.

РАДІТИ НІЧОМУ. Втім, заплановані підвищення навряд чи істотно вплинуть на рівень життя українців. За даними Національного банку, до кінця року інфляція залишатиметься високою. Крім того, продовжать дорожчати паливо і комунальні послуги.

 

Джерело:
До списку новин