загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рулет "Шарлотка" (з горіхами, родзинками та кокосовою стружкою)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Основою релета є бісквіт з додаванням кокосових пластівців, горіхів і родзинок. Запечений з яблуками, а потім згорнутий. Це простий, швидкий і смачний рулет без крему.

Інгредієнти:

5 яєць
щіпка солі
3/4 склянки цукру
1/2 склянки пшеничного борошна
1 чайна ложка порошку для випічки
100 г волоських горіхів
50 г кокосової стружки
50 г родзинок
близько 700 г  яблучного пюре
кориця або  спеції до яблучного пирога
3 столові ложки тростинного цукру
вершкове масло

Приготування:

Почистіть яблука і наріжте їх на вісім, видаливши насіння. Форму (34 x 38 см)  вистеліть папером  та добре змастіть маслом. Посипати тростиновим цукром та рівномірно викладіть яблука .Зверху посипте  корицею.

Просійте пшеничне борошно в миску з порошком для випікання. Додайте горіхи, кокосові пластівці та нарізані родзинки. Змішайте та відкладіть.
Відділіть жовтки від білків. Збийте білки з дрібкою солі і встановіть міксер  на максимальну швидкість, додайте цукор порціями. Зменшіть швидкість до мінімуму та додайте один яєчний жовток. Наприкінці додайте  борошно і обережно перемішайте шпателем.

Викладіть тісто на яблука і рівномірно розподіліть. Покладіть в духовку, попередньо нагріту до 160 * С і випікайте протягом 35 хвилин. Вийміть з духовки та та перекладіть  тісто так, щоб яблука була зверху. Зніміть папір і згорніть гарячий корж у рулет  уздовж довгого краю. Охолодіть. За бажанням рулет можна присипати цукровою пудрою, або полити розтопленим шоколадом.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин