загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Холод і дощ зі снігом. Кліматолог розповів, чого чекати від погоди

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Цьогорічна весна вже вдруге б'є рекорди, спершу березень виявився надвологим, а тепер "естафету" перехопив і квітень. Виявляється, синоптичні показники наближаються до свого максимуму, про це розповів кліматолог Василь Троцюк, директор Науково-аналітичного центру.

"На даний час повітря прогрілось до 22-23 градусів, тоді як рекорд (за 140 років спостережень) було зафіксовано всередині квітня 1973 року, коли повітря прогрілось до 25 градусів тепла, - говорить Василь Троцюк. - Причиною такого стрімкого підвищення температури повітря став теплий антициклон, який з Середньої Азії присунув на схід України, а також теплий фронт циклону, що підійшов з Балкан. Завдяки цьому у нас зараз тепліше, аніж навіть у Римі, де зазвичай суттєво вищі температурні показники, натомість там зараз усього + 14 градусів".

Фахівець запевнив, що до кінця тижня утримуватиметься тепла погода, подекуди випадатимуть дощі. А от після 20 квітня знову похолодає, вдень очікується близько 6 - 8 градусів тепла, вночі будуть заморозки (близько нуля), а ще може випасти дощ із снігом. Причиною чого стане холод, який надійде з Арктики. Ось такі погодні гойдалки готує нам погода цього місяця. 

Джерело:
До списку новин