загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

97-річна бабуся займається пауерліфтингом та регулярно перемагає на змаганнях

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Едіт Траіна хоче виконати станову тягу зі штангою вагою 90 кг на свій 100-річний ювілей.

Дивовижна американка Едіт Траіна в свої 97 років займається пауерліфтингом і регулярним бере участь в змагань. Про це повідомляє Daily Mail.

Траіна потрапила в зал абсолютно випадково - шість років тому подруга з криками все ж затягла її в зал. Як зізнається сама бабуся, спочатку це все починалося як хобі, але потім переросло в справжню пристрасть. Пауерліфтинг став для неї можливістю реалізувати себе в цьому віці:

«Коли я піднімаю штангу, то кажу про себе:«О, Боже, я зробила це»

Уже шість років бабуся ходить в зал три рази на тиждень і зізнається, що погано себе почуває, коли цілий день нічим не займається.

У лютому вона взяла участь в змаганнях Polk County Senior Games, де виграла дві золоті медалі у віковій категорії 95-99 років. Вона жала від грудей 27 кілограм, а також виконувала станову тягу зі штангою вагою 58,9 кг.

Варто відзначити, що вона була єдиною учасницею в цій категорії. Траіна сподівається, що її успіхи переконають більшу кількість пенсіонерів зайнятися пауерліфітінгом і, відповідно, збільшити конкуренцію на змаганнях.

Також бабуся не боїться ставити перед собою великі завдання і хоче виконати станову тягу зі штангою вагою 90 кг на свій 100-річний ювілей.

//video.foxnews.com/v/5762415169001/?#sp=show-clips


Джерело:
До списку новин