загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Розенко порахував, скільки українців отримали надбавку до пенсії понад 1000

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко зазначив, що понад 2 млн українців отримали надбавку до пенсії понад 1000 грн.

Про це він повідомив у інтерв'ю Укрінформу.

"Найбільше підвищення пенсій отримали, безумовно, ті, хто мав достатній трудовий стаж і досить високу заробітну плату, з якої вони виходили на пенсію. Хтось, звичайно, отримав 200 гривень, але понад 2 мільйони українців отримали надбавку до пенсії понад 1000 грн, а близько 100 тисяч людей - понад 5 тисяч гривень. І я наголошую, мова йде не про чиновників", -  зазначив Розенко.

Він уточнив, що мова йде про металургів, шахтарів, людей, "які все життя "пропахали" на шкідливих виробництвах".  

"Ми не перераховували пенсії ні колишнім чиновникам, ні колишнім депутатам, ні колишнім прокурорам, ні колишнім суддям. Їх ця пенсійна реформа не стосувалася", -  наголосив віце-прем'єр-міністр.

Окрім того, Розенко зауважив, що нині Міністерство соціальної політики працює над розробкою механізму, яким  можна буде людям, що все життя відпрацювали, мають колосальний страховий стаж - 35, 40, 45 років - додатково зробити стимули для підвищення пенсії.

 

Джерело:
До списку новин