загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін сів у калюжу з новою пенсійною реформою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні може зберегтися тільки одна пенсійна система.

Таку думку висловили фахівці Світового банку, якi працюють з Україною.

Нагадаємо, що за існуючим планам уряду України перерахування на накопичувальні пенсійні рахунки повинні були розпочатися з січня 2019 року. Сенс цього нововведення полягає в тому, що у кожного повнолітнього громадянина країни буде свій пенсійний рахунок, на який буде відраховуватися з зарплати частина обов'язкових соціальних внесків. Такий порядок передбачалося ввести для поліпшення фінансового становища майбутніх українських пенсіонерів.

Однак представники міжнародних фінансових структур думають інакше: "Пенсійна реформа допомогла підвищити адекватність забезпечення і стабілізувати фіскальні витрати. Додаткові ініціативи у сфері пенсійного забезпечення не повинні підривати ці основні принципи пенсійної системи. Запровадження накопичувальної системи з січня 2019 повинно бути відкладено, оскільки це може негативно вплинути на внески в нинішню систему і створити додаткові фіскальні зобов'язання".

Побоювання з приводу нової пенсійної реформи в Україні: 

Як повідомлялося раніше, стало відомо про рішення Верховного суду України щодо порядку, при якому державні службовці можуть зберегти свої підвищені пенсії. За новим порядком, при нарахуванні пенсій держслужбовцям стануть брати до уваги не тільки загальну кількість років, проведену на держслужбi, але і вік людини, і його пенсійний стаж.

Виталий Крюков

 

Джерело:
До списку новин