загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Основні причини виникнення мігрені

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мігрень - нестерпний головний біль, який суттєво погіршує якість життя. Медики вважають, що мігрень є спадковою хворобою. В давнину її називали недугою аристократів та мислителів.

Про причини виникнення цього захворювання - читайте у цій статті.

Мігрень є дуже поширеною хворобою у сучасному світі. За статистикою, з мігренню частіше мають справу жінки, починаючи ще з періоду статевого дозрівання і до похилого віку. У кожному індивідуальному випадку мігрень проявляється в різний час.

Медики з усього світу стверджують, що від мігрені лікуються близько 50% від усього числа дійсно хворих. Інші вважають, що краще лікувати головний біль знеболювальними препаратами і жити з цією проблемою довгий час, а то й все життя.

Що може стати провокатором нападу мігрені?

- часті стресові ситуації;
- хвилювання і нервозність;
- тривале відчуття голоду;
- зневоднення організму;
- гормональний збій;
- різка зміна погодних умов, а також магнітні бурі;
- перебування в приміщенні або на відкритій місцевості, де яскраво світить світло або сонце, або мерехтять вогні;
- малоактивний спосіб життя;
- вживання шкідливих продуктів харчування, збагачених цукром, сіллю, консервантами і канцерогенами.

Намагайтеся уникати всіх перерахованих причин виникнення мігрені, можливо, це допоможе вам страждати набагато рідше, ніж зазвичай.

Щоб визначити, яка саме причина нападу мігрені у вас, лікарі радять завести "щоденник здоров'я", де ви будете щодня відзначати, що їли, чим займалися, відчували стрес чи ні, скільки пили рідини, чи були на свіжому повітрі і так далі. Врезультаті ретельного заповнення такого щоденника ви зможете на власні очі спостерігати за тим, що призводить до страшного головного болю.

 

Джерело:
До списку новин