загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Ощадбанк" почав кредитувати фізосіб на встановлення сонячних електростанцій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

"Ощадбанк" запустив нову кредитну програму для фізичних осіб, в рамках якої можна отримати кредит на придбання і установку устаткування, яке забезпечує вироблення сонячної, вітрової, теплової або водної енергії в електричну.

Про це повідомляється на офіційному сайті "Ощадбанку".

У компанії підкреслюють, що будуть видавати кредит на придбання і установку сонячних електростанцій, панелей, батарей, теплових насосів, вітрових станцій і генераторів, а також на купівлю необхідних матеріалів і устаткування до них.

Термін кредитування - до 6 років, ставка - 19,5% річних. Максимальна сума кредиту - 1 млн грн.

"Маючи успішний досвід реалізації урядової програми енергоефективного кредитування, "Ощадбанк" розробив продукт "Зелена енергія" для приватних домогосподарств. Ми очікуємо значний попит, адже Україна вже має значні досягнення в сфері альтернативної енергетики", - зазначив заступник голови правління "Ощадбанку" Антон Тютюн.

Як повідомлялося, у I кварталі поточного року введено в експлуатацію 159,4 МВт потужностей об’єктів, що генерують електроенергію з відновлюваних джерел за "зеленим" тарифом. З них майже 100 МВт - сонячні електростанції.

Нагадаємо, за останні три роки в Україні більше 3 тисяч приватних домогосподарств встановили сонячні електростанції загальною потужністю 51 МВт.

 

Джерело:
До списку новин