загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вінничанка відзначила 100-річний ювілей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вінничанка Раїса Лопушанська відзначила 100-річний ювілей. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "20 хвилин".

Ювілярка проживає на Старому місті разом з донькою і її чоловіком.

"Ще в минулому році бабуся сама робила генеральне прибирання. Восени у неї була проблема із здоров'ям, мікроінсульт. Відтоді по-новому вчиться ходити. Слух погіршився. Але в пам'яті багато чого тримає з минулого", – каже донька ювілярки Людмила.

Свою єдину доньку пані Раїса народила через місяць після початку війни, у липні 1941-го. На той час вона добралася до рідного села. Фашистську окупанти допитувалися, де чоловік, хто він. На жаль, вона його більше ніколи не бачила. Після війни розшукувала. На один з листів отримала відповідь: "Зник безвісти".

Рідні довгожительки пояснюють, що бабуся у всьому знає міру, навіть в емоціях. Коли б що не сталося, намагається заспокоїти людину.

На заслужений відпочинок жінка вийшла після тривалої роботи на фабриці "Динамо".

Джерело:
До списку новин