загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У затятих курців значно вищий ризик виникнення інсульту, – науковці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Курці більше схильні до виникнення інсульту, ніж ті, хто не має цієї звички. Цей ризик збільшується з кількістю сигарет, які вони курили.

Відповідне дослідження опублікували в журналі American Chest Association "Stroke", пише MedicalXpress.

Для дослідження вчені порівняли людей віком від 15 до 49 років, які пережили інсульт та тих, у яких не було його. Всіх людей поділили на категорії: ті, хто не курив, колись курив та зараз курить.

Вчені дійшли до висновку, що чоловіки, які курили, на 88% частіше мали інсульт, ніж чоловіки, які ніколи не курили. У тих, хто щоденно викурював менше, ніж 11 сигарет у день, ризик виникнення інсульту збільшувався на 46% у порівнянні з некурцями.

Вчені ззначили, що у чоловіків, які щонайменше викурювали по 2 пачки сигарет, у 5 разів підвищувався ризик виникнення інсульту, ніж у тих, хто не має цієї звички.

Науковці зазначають, що молоді люди все більше страждають на ішемічний інсульт, який є найпоширенішим типом інсульту.

До слова, науковці встановили, що курці обирають більш калорійну їжу, аніж ті, хто відмовився від куріння. Таку заяву вчені обґрунтували.

 

Джерело:
До списку новин