загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ілюзія Гройсмана: як уряд маніпулює на пенсіях

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Колишній міністр економіки України Володимир Лановий заявив про те, що уряд Гройсмана маніпулює на економічних показниках.

НОМІНАЛЬНО. За словами екс-міністра економіки, в Україні спостерігається зростання тільки номінальної середньої заробітної плати, пенсій, державної допомоги та інших соціальних виплат. Якщо від цих показників відняти зростання цін, то виявиться, що динаміка зростання реальної зарплати в Україні є однією з найнижчих в світі. За словами Володимира Ланового, така ситуація спостерігається вже третій рік поспіль.

Володимир Лановий, екс-міністр економіки України

ВВП в Україні ніяк не росте. Тому що зростання ВВП на 1% в рік, а це те, що було минулого року, не можна назвати зростанням. В економіці 1% – це цифра в межах статистичної похибки. Уряд же не вказує реальні темпи інфляції. Якщо врахувати 16% інфляції минулого року, то це означає, що у нас немає і 1% зростання ВВП

ПЕНСІЇ. Також колишній глава Мінекономіки звернув увагу на маніпуляцію уряду, яке розповідає про зростання пенсій, не називаючи мінімальні і максимальні виплати пенсіонерам.

«Нам говорять про те, що кільком мільйонам пенсіонерів підняли пенсії. Але якщо вони додали цим людям по 100 гривень, то хіба це зростання при такій інфляції?»,  додав Володимир Лановий.

 

Джерело:
До списку новин