загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чи зможе держава гарантувати видачу грошей при виході на пенсію: думка експерта

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Держава може гарантувати, що всі кошти, відкладені на другому – накопичувальному – рівні, видаватимуться при виході на пенсію.

Таку думку висловив економічний аналітик Тарас Козак.

Тарас Козак зазначив, що другий накопичувальний рівень є обов'язковим у всіх демократичних країнах. І Україні, як державі, гарантувати ці кошти важливо, тому що це дуже великі гроші.

Якщо держава навіть зараз гарантує виплати людям, яких обдурили банки, то зможе гарантувати і накопичення пенсій,
– сказав аналітик.

Експерт також зазначив, що Україна гарантує вкладникам банків 25 середніх мінімальних зарплат, а це приблизно 200 тисяч гривень за умовою, якщо середня зарплатня людини в місяць 8 тисяч. Наразі обговорюється питання про те, що Фонд гарантування вкладів фізичних осіб буде збільшувати суму до 400-500 тисяч гривень на людину.

Варто зазначити, що найголовнішою гарантією виплат пенсій є правильний нагляд за Пенсійним фондом, коректне ліцензіювання та чистка ринку економіки від шахраїв,
– прокоментував Тарас Козак.

За словами аналітика, наразі всіх пенсійних накопичень в світі майже 41 тисяча мільярдів доларів.

Також Тарас Козак заявив, що молоде покоління буде змушене утримувати тих, хто вже не може працювати, бо пенсіонери, які працювали ще при СРСР теж мають за щось жити.

Джерело:
До списку новин