загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Найбільш поширені сни і їх тлумачення за версією психологів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Більшість психологів категорично відмовляються трактувати значення сновидінь свої пацієнтів. Однак фахівець Йен Уоллес навпаки захоплюється цим і за свою 30-річну кар’єру зміг розтлумачити понад 150 тисяч сновидінь.

Секретна кімната

На ділі це означає наступне. Всі кімнати в будинку можна назвати аспектами вашої особистості. І, якщо у сні ви виявили раніше невідому вам кімнату, значить, ви на шляху відкриття нових талантів, про які раніше навіть не здогадувалися.

Що робити: вивчайте більше своїх “сплячих” талантів і тоді перед вами буде відкриватися більше дверей.

Некерований автомобіль

Автомобіль в деякій мірі може відображати здатність людини прогресувати на шляху до бажаної мети. Найімовірніше ті, кому сниться некероване авто, мають труднощі з дорогою до успіху.

Що робити: не намагайтеся надмірно тримати контроль над ситуацією. Іноді корисно послабити хватку і довіритися інтуїції.

Падіння

Як правило, цей сон може означати надмірну зацикленість на певній ситуації. Варто розслабитися і відпустити цю подію.

Що робити: не переживайте, що ситуація може вийти з-під контролю. Досить довіритися оточуючим і самому собі, і тоді все вирішиться природним чином.

Політ

Люди, які “летять” уві сні, належать до тиз, хто зміг звільнитися від вантажу обставин, що накопичилися в житті і побуті.

Що робити: не потрібно сприймати відчуття звільнення як випадковість, варто розуміти, що це – результат вашого рішення. будьте вищі, ніж рамки і обмеження, незважаючи на появу додаткової відповідальності.

Бути голим на публіці

У повсякденному житті одяг – спосіб подачі певного образу оточуючим людям. І, якщо уві сні ви бачите себе голим на публіці, значить, в реальному житті ви переживаєте ситуацію, яка ставить вас в незручне становище, змушуючи відчувати себе слабким і вразливим.

Що робити: переборовши свій сором потрібно проявити себе, показати людям свої хороші сторони, і тоді оточуючі зрозуміють, наскільки ви можете бути талановитим і корисним.

Неможливість знайти туалет

Туалети ми використовуємо для того, щоб задовольнити одну з базових потреб. І такий сон може вказувати на те, що вам складно висловити свої потреби або ви нехтуєте ними заради інших.

Що робити: намагайтеся приділяти більше часу собі і усвідомленню своїх потреб, припиніть обмежувати свої потреби заради чийогось блага.

Випадіння зубів

Зуби символізують впевненість і силу. А такий сон можна трактувати як ситуацію в реальному житті, від якої потерпає ваша впевненість у собі.

Що робити: не зациклюйтеся на думці, що хтось вас все ж знесилить, намагайтеся знайти шляхи вирішення проблеми, спокійно обміркувавши ситуацію.

Джерело:
До списку новин