загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Список законів успіху від психолога Ренді Гейджа

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Знаменитий американський психолог Ренді Гейдж склав список з семи законів, при дотриманні яких успіх точно не змусить себе чекати!

1. Закон порожнечі

Якщо вам потрібні нові черевики, викиньте старі. Якщо вам потрібен новий одяг, звільніть вашу шафу. Ви повинні по добрій волі розлучитись з вашими стереотипами.

2. Закон циркуляції

Будьте готові відпустити щось, що у Вас є, щоб отримати те, чого Ви бажаєте.

 

3. Закон уяви

Спочатку ви повинні побачити процвітання у вашій уяві. Опишіть свій ідеальний день і не показуйте його нікому, крім того, кому довіряєте. Бережіть цей опис десь під рукою і у вільний час перечитуйте його.

4. Закон творчості

Людина може досягнути процвітання за допомогою енергії свого мислення, інтуїції і уяви.

5. Закон подяки й отримання

Якщо Ви віддаєте щось, то це повертається в десятикратному розмірі. Коли Ви отримуєте добро, дуже важливо ділитись ним з оточуючими. Якщо у вас – дар і Ви не використовуєте його, то ображаєте вашу Божественну суть. Щоб з відповідною повагою відноситись до своїх здібностей, Ви повинні радіти подарункам і ділитись ними з іншими. Якщо Ви робите це, Ви притягуєте ще більше добра у своє життя.

6. Закон десятини

Всесвіт завжди візьме свою десятину. Це просто закон вдячності джерела підтримки – 10% від всього, що у Вас є. Ви ніколи не знаєте, як ваша десятина повернеться до вас. Гроші – звичне явище. Але вона також може прийти у вигляді примирення з кимось, з новими дружніми стосунками, у вигляді одужання і так далі.

 

7. Закон всепрощення

Якщо Ви не можете пробачати людей, Ви не можете приймати своє багатство. Якщо ваша душа заповнена ненавистю, любов не може знайти в ній місця для себе. Ви повинні позбавитися від негативних почуттів, які поглинають Вас і не дають вам спокою.

Прислухайтеся до цих законів і увесь Всесвіт повернеться у вашу сторону!

Джерело:
До списку новин