загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як подолати весняну втому: лікар поділилася простим і дієвим способом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Цей стан знайомий нині багатьом. Втомлений вигляд, знижений імунітет, загострення хронічних хвороб, поганий настрій... Це - весняна астенія. А як підняти тонус організму? Лікар дала прості та ефективні рецепти, які допоможуть "вбити" весняну астенію.

"Щойно з'явилося перше "справжнє" сонце, як з-під землі вилізли квіти мати-й-мачухи, -- розповідає Експрес-онлайн Олена Решетник, сімейний лікар вищої категорії. -  Зберіть ці перші квіти - і запарюйте як чай (чайна ложка квітів на склянку окропу, настояти, процідити). Це гарний загальнозміцнювальний і тонізуючий засіб, особливо добре приймати такі чаї після хвороби для кращого відновлення сил.

А ще з весняною астенією добре бореться молода кропива - вона також скоро з'явиться. Обдайте її окропом - і додавайте до салатів, робіть з нею омлети, борщі. Буквально з дня на день на базарах з'явиться черемша - надзвичайно корисна вітамінна зелень, як насичує організм потрібними вітамінами, підвищує імунітет, долає втому. Тому щодня робіть з нею салати. Класичний весняний вітамінний салат: черемша, зелена цибуля, варене яйце, майонез, сіль-перець. Просто і швидко".

Проте лікар застерігає: обережним треба бути людям з панкреатитом та нефритом - черемша містить ефірні олії, які подразнюють підшлункову та нирки.

Джерело:
До списку новин