загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Медики відкрили приголомшливу шкоду протягів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Виявляється, люди, які бояться протягів, роблять це зовсім не даремно. Захворіти на протязі реально, більше того, в організмі при цьому може виникати вкрай несприятливий для людини запальний процес.

Протяг може спровокувати серйозні ускладнення зі здоров’ям, про це розповіла терапевт клініки «Медицина» Олеся Савельєва. Переохолодження, за словами лікаря, насправді здатне сильно послабити людський організм, і якщо людина спочатку має не надто міцне здоров’я, її проблеми можуть виявитися дуже серйозними.

До запального процесу при слабкому імунітеті може приєднатися інфекція, зазначила Савельєва.

«При охолодженні верхньої половини тіла розвиваються ускладнення у вигляді бактеріологічних інфекцій. Протяг може викликати герпетичні загострення, риніти, бронхіти, пневмонію», – заявила медпрацівник.

Лікар пояснила: запалення та інші порушення в організмі, викликані перебуванням на протязі, обумовлені порушеннями теплообміну, що виникають в таких обставинах. Під час переохолодження в жарку погоду підшкірні м’язи скорочуються, що зумовлює перешкоди для віддачі тепла організмом.

Запалення, спровоковане протягом, може сприяти небезпечним нездужанням, пов’язаних з нервовою системою – наприклад, таким, як запалення трійчастого нерва, мієліт, пієлонефрит, параліч лицьового нерва. Настільки багатий букет порушень зі здоров’ям, на думку лікаря, обумовлений тим, що в організмі через збої в теплообміні не активізується імунний захист.

 

Джерело:
До списку новин