загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гройсман упевнений, що з Пенсійним фондом все буде добре, але не зараз

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Скорочення дефіциту Пенсійного фонду залежить від детінізації заробітних плат, зазначив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що дефіцит Пенсійного фонду можна ліквідувати протягом семи років.

"Ми бачимо ліквідацію дефіциту за сім років. Багато залежить напряму від детінізації заробітних плат. Ми передбачали, що на три роки буде збережений дефіцит такий, який був, – майже 140 млрд грн. Він зараз зберігається, ми знаходимося в таргетованих межах. Далі будемо дивитися на ситуацію", – сказав він.

Гройсман додав, що потрібно більше працювати над детінізацією, оскільки зараз багатьом українцям продовжують платити зарплату в "конвертах". Прем'єр-міністр підкреслив, що це величезна проблема для України.

Прем'єр зазначив, що підвищення рівня мінімальної заробітної плати в 2017 році до 3,2 тис. грн був продуманим кроком уряду, який дозволив підвищити середню заробітну плату по країні.

"Ми зробили дуже системний крок, який, на мій погляд, відкрив ще одну можливість, а саме - розморозити в цілому заробітну плату. Можна сказати, що ми почали повертати борги діючим українцям... Мінімальна заробітна плата підштовхнула середню зарплату. Я вважаю, що цього року середня зарплата може бути близько 10 тис. грн. ", - сказав Гройсман.

У січні 2018 року міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив, що у 2016 році дефіцит Пенсійного фонду становив 145 млрд, у 2017 році – 141,5 млрд, а на 2018-й у бюджеті закладено дефіцит у розмірі 139 млрд грн.

 

Джерело:
До списку новин