загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

2 напої, які викликають запалення суглобів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Суглобові і м'язові болі стали повсякденною реальністю для багатьох людей. Вони вважаються природною частиною процесу старіння, невдалим нагадуванням про нашу смертність.

Це досить гнітюче прийняття не обов'язково має бути нашою реальністю. Замість того, щоб сліпо визнавати болі як частину нашого життя, варто кинути пильний погляд на своє харчування, яке має величезне значення на появу і усунення болів.

Багато продуктів можуть чинити запальну дію на наш організм і може бути головною причиною і основним рішенням ваших проблем з суглобовою і м'язовою болями.

Напої, які викликають запалення і біль в суглобах і м'язах:

Молоко

Молоко має сильні запальні властивості. Його вживання варто зменшити до мінімуму, особливо якщо ви маєте болі в суглобах. Це пов'язано з тим, що більшість людей не можуть правильно засвоювати молоко. Проблеми, викликані цим, активізують запальні процеси в суглобах і не лише.

Солодкі і дієтичні газовані напої
Високий рівень цукру і інших хімічних речовин викликає серйозні проблеми усередині організму, особливо це позначається на стані кісток, суглобів, зубів і навіть волоссі.

Напої для полегшення і усунення болів в суглобах і м'язах

1. Чай з куркуми і спецій
Дослідження довели, що куркума ефективна як протизапальний засіб, який сильніший за препарати, такі як фенілбутазон і кортизон, і без яких-небудь побічних ефектів.

Інгредієнти:
1/2 чайних ложки цейлонської кориці
1 гвоздика
щіпка порошку мускатного горіха
1 маленький шматочок свіжого кореня імбиру (за бажанням)
щіпка свіжозмеленого чорного перцю
1 чайна ложка порошку куркуми
300 мл води
1 чайна ложка меду (за бажанням)
1 столова ложка мигдаля або насіння кунжуту

Додайте в киплячу воду корицю, гвоздику, мускатний горіх, імбир, чорний перець і куркуму. Перемішайте і дайте настоятися 20-30 хвилин, потім процідите.
Подрібніть мигдаль або кунжут з 50 мл води у блендері до однорідного стану, потім додайте його в напій і підсолодіть медом.

Рекомендується пити 1 раз на день 2-3 рази в тиждень на регулярній основі.

2. Чорниця і горіхи
Чорниця і волоські горіхи добре відомі своїми протизапальними властивостями. Чорниця бореться із запаленням, нейтралізуючи вільні радикали в організмі. Волоські горіхи, допомагають захистити суглоби від руйнування.

Інгредієнти:
2 стол. ложки очищених волоських горіхів
1 склянка замороженої або свіжої чорниці
1 столова ложка насіння льону
1 столова ложка меду
1/2 чайних ложки меленої цейлонської кориці
250 мл очищеної води

Помістіть усі інгредієнти у блендер. Змішайте до однорідності.
Рекомендується вживати 1 раз на день 4-6 раз на тиждень.

3. Кістяний бульйон

Для деяких людей кістковий бульйон - це чудове задоволення, але інші вважають його несмачним. Проте його вживання має величезне значення для усунення суглобових і м'язових болів. Кістковий бульйон містить хондроітинсульфати і глюкозамін, які разом борються із запаленням, артритом і відновлюють хрящі суглобів.

Спробуйте вживати хоча б один з 3 напоїв в цьому списку, і незабаром ви побачите помітне зниження тяжкості ваших болів, а з часом і повністю позбавитеся від них.

 

Джерело:
До списку новин