загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін наочно показав, як відтепер громадяни отримуватимуть субсидії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уряд України опублікував оновлені форми для подачі заяви та оформлення декларації на отримання субсидій.

Як повідомили в прес-службі Мінсоцполітики, це зроблено у зв'язку з тим, що з 1 травня почали діяти нові правила призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

Відзначимо, що відомство не тільки публікує бланки, а й приклад їх заповнення з інструкціями, що і куди вносити.

Завантажити порожній бланк заяви на отримання субсидії можна звідси, а декларації про доходи, яку також обов'язково потрібно подавати в такому випадку, звідси.

З 1 травня 2018 року уряд вніс зміни в програму призначення субсидій, завдяки яким розраховує скоротити число субсідіантов вже цієї осені на 15-20%. Зокрема, без субсидій залишаться сім'ї, в яких є автомобіль, зроблений після 2013 року. Субсидії також будуть скасовані для тих, хто проживає в квартирі площею понад 120 кв. метрів, або ж будинку - 200 кв. м.

Без можливості скоротити оплату послуг залишаться і ті безробітні, які не перебувають на офіційному обліку в центрі зайнятості.

 

Джерело:
До списку новин