загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сметана в мультиварці: рецепт на мільйон!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сметана з магазину вже давно перестала нас радувати своєю якістю: рідка, занадто густа, з грудочками, неоднорідна і т. д. А так хочеться смачної, як з дитинства. Виявляється, сметану можна приготувати в мультиварці.

Звичайно, можна поекспериментувати з кімнатною температурою і обійтися без чудової мультиварної каструльки, але тоді настроюйтеся на довгий і болісний процес. За допомогою мультиварки з цим завданням можна впоратися набагато швидше.

Інгредієнти, необхідні щоб приготувати сметану в мультиварці:

вершки 20% — 300 мл,

молоко 3,5% — 1 літр,

будь-яка якісна сметана 20% — 2 столові ложки.

Сметана в мультиварці рецепт:

1. Закип’ятіть молоко і вершки, з’єднавши їх разом, потім дайте їм охолонути приблизно до 50 градусів.

2. Розмішайте в молочній суміші сметану так, щоб грудочок не залишилося. Перелийте масу в посуд для мультиварки.

3. Далі потрібно вибрати режим. Якщо ваша модель мультиварки оснащена функцією «Йогурт», сміливо вибирайте її.

4. Якщо такої функції немає, тоді треба вибрати режим з мінімальною температурою (40 ° С). Він може називатися «Підігрів» або налаштовуватися вручну. Таймер встановлюємо на 2 години.

5. У процесі сквашування нашої сметани її потрібно періодично перемішувати. Вже через півгодини ви помітите, як вона починає густіти.

6.  Після закінчення приготування перекладіть отриману сметану в скляну банку, і поставте її в холодильник дозрівати. На перший погляд може здатися, що продукт вийшов рідким. Але витримавши його добу в холодильнику, ви отримаєте консистенцію, як у магазинної сметани.

За цим рецептом виходить саме сметана, а не йогурт або кисле молоко. Сироватка не відділяється. А якщо цікавить жирніший продукт, тоді за основу беріть інгредієнти з високим вмістом жиру. З цієї кількості продуктів виходить близько 700 грам смачної і ніжної сметани в мультиварці. У холодильнику вона зберігається тиждень.



Джерело:
До списку новин