загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Повні штани радості". На Дніпропетровщині 71-річна бабуся на візку стрибнула з парашутом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Літня жінка вдало приземлилася і почувалася щасливою.

У Дніпропетровській області 71-річна жінка на інвалідному візку відзначила свій день народження тандем-стрибком із прашутом. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян.

За його словами, цими вихідними у центрі скайдавінгу "Майське" відпрацьовували стрибки з парашутом. Туди і привезли бабусю на візку, яка у подарунок на свій день народження захотіла отримати екстремальні відчуття.  

"Їй 71 рік. Стрибок з інструктором з висоти 4200 метрів!!! Завжди розумієш, що сильних духом людей не зупинити.  Всім нам сміливості та вдачі", - йдеться у повідомленні Трояна.

Імені сміливої жінки правоохоронець не навів, проте додав, що після приземлення вона щиро раділа: "Народ, у мене повні штани радості! А ще можете швирнути?" 


 

Джерело:
До списку новин