загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Індіані живе байкерша, яка в 91 рік ще знаходиться «в сідлі»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

91-річна Міріам Бергер Лейшуе продовжує їздити на триколісному мотоциклі і вважає, що старість — не привід, щоб відмовлятися від покатушок. 

Багато мотоциклісти відмовляються від мототехніки в силу віку і назавжди знімають шкіряну екіпіровку.

91-річна Міріам вважає такий стереотип неправильним і продовжує їздити всупереч віком, причому не на якомусь пенсионерском скутері, а на великому трайку на базі Honda Gold Wing 2003.

Лейшуе виросла на фермі в Індіані. Її батько був завзятим мотоциклістом. Коли дівчині виповнилося 20 років, тато дозволив їздити на мотоциклі Matchless 1947.

У 23 року Міріам вийшла заміж за батька-одинака, який також був байкером. Одружившись, вони побудували будинок і зайнялися тваринництвом в Черабеско, Індіана, де Лейшуе живе досі.

Зі своїм чоловіком вона частенько подорожувала по країні. На пенсії Міріам продовжувала кататися по країні.

У 1998 році чоловік помер, але Лейшуе не зупинилася і продовжувала їздити з друзями, з яким познайомилася за багато років подорожей.

1 липня 2018 року Міріам Бергер Лейшуе виповниться 92 роки. Вона планує відсвяткувати День народження в сідлі і хоче відвідати конвенцію «Motor Maids».

 

Джерело:
До списку новин