загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Симтоми серцевих недуг, які не варто ігнорувати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кардіологи рекомендують ретельніше ставитись до власного самопочуття. Серед серцево-судинних захворювань, які є причинами передчасної смерті в світі, є такі, які розвиваються безсимптомно. Але навіть ті, які проявляють себе, нерідко залишаються непоміченими.

Не всі симптоми повинні змусити людину бігти до лікаря, але якщо це хоча б побічно торкається серця, то обстеження аж ніяк не буде зайвим, адже всім відомо, що від стану внутрішнього "мотора" залежить те, скільки людина проживе.

Ці симптоми серцевих недуг часто ігнорують:

- на мочках вух з'являються зморшки - це може бути сигналом розвитку атеросклерозу (забивання судин холестерином);

- жирові складки на колінах, ліктях і навіть повіках очей можу вказувати на високий рівень холестерину, а значить і розвиток атеросклерозу, гіпертонічної хвороби, ішемії серця;

- округлення нігтьової пластини може свідчити про те, що до серця потрапляє мінімальна кількість кисню і це говорить про розвиток серцевої недостатності, яка рано чи пізно переросте у серйозніші захворювання;

- "жирове кільце", що утворюється навколо райдужної оболонки очей, є ознакою коронарної хвороби серця;

- сині губи теж повинні насторожити людину, адже вказують на ціаноз - дефіцит кисню в крові.

Джерело:
До списку новин