загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Землю накриють магнітні бурі: як полегшити вплив

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На Землю насуваються магнітні бурі, їхній вплив жителі планети можуть відчувати 1 і 2 червня. Слабка магнітна буря досягне Землі 1 червня. А наступного дня підніметься буря до рівня G2. Магнітні коливання будуть відчутні протягом трьох днів - 3, 4 і 5-го червня. Про це йдеться на сайті https://gazeta.ua.

Причиною магнітних бур є не спалахи на Сонці, а зміна швидкості сонячного світла. У ці дні вона майже в два рази вища, ніж зазвичай.

Метеозалежні люди можуть відчути погіршення самопочуття, сну і загострення хронічних хвороб. Зле можуть почуватися люди з хворобами серця і судин.

Вплив магнітних бур на дітей теж не обіцяє нічого хорошого. Незміцнілий організм дитини піддається атаці в першу чергу. Погане довкілля порушує обмін речовин в організмі і призводить до зниження імунітету. Магнітна буря здатна впливати на розвиток дитини і навіть на тривалість її життя.

У цей період спостерігаються порушення зв'язку, систем навігації космічних кораблів, виникнення поверхневих зарядів на трансформаторах і трубопроводах і навіть руйнування енергетичних систем.

В Україні магнітні збурення слабкіші, ніж у приполярних країнах, таких як Росія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Канада.

Що робити під час магнітних бур

Обмежуйте вживання алкоголю, жирної їжі і менше куріть

Хворим не можна переносити хворобу на ногах.

Уникайте важких фізичних навантажень й раніше лягайте спати.

Якщо ви керуєте машиною, то в цей день намагайтеся менше сідати за кермо, адже ваша увага може бути розсіяною.

Уникайте будь-яких стресів.

Джерело:
До списку новин