загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Постраждалі учасники Революції Гідності отримуватимуть пенсію, – постанова уряду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет міністрів України врегулював питання разових і щомісячних виплат потерпілим на Майдані учасникам Революції гідності.

Зокрема, уряд передбачив виплату щомісячної адресної допомоги до пенсії постраждалим учасникам Революції гідності. Відповідні зміни прийняті 6 червня. Зазначимо, пенсійні виплати таким особам встановлені в розмірі, аналогічному учасникам бойових дій.

Про це повідомила прес-служба Мінсоцполітики.

Законом України від 14.11.2017 № 2203-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» щодо посилення соціального захисту учасників антитерористичної операції, учасників Революції Гідності та членів сімей загиблих таких осіб» внесено зміни до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», зокрема в частині встановлення постраждалим учасникам Революції Гідності пенсійних виплат в розмірі, встановленому для учасників бойових дій.

З метою забезпечення реалізації цього Закону, а також з метою приведення у відповідність до Закону України «Про ратифікацію Конвенції про права осіб з інвалідністю і Факультативного протоколу до неї», Уряд шостого червня прийняв постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України». 

Крім того, уряд врегулював питання санаторно-курортного забезпечення учасників Революції гідності та виплати їм щорічної разової грошової допомоги до 5 травня. Згідно з постановою, особи, які отримали інвалідність під час подій на Майдані, зможуть забезпечуватися санаторно-курортним лікуванням у закладах на території України, а постраждалі учасники Революції гідності - отримати в 2018 році щорічну разову грошову допомогу.

 
Джерело:
До списку новин