загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві можна буде потрапити до “Світу велетнів”

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
На столичному Співочому полі 15 червня відкриється виставка квітів під назвою "Світ велетнів".

Про це повідомляє прес-служба Київзеленбуду.

"15 червня 2018 року розпочинається нова літня виставка квітів "Світ велетнів" на Співочому полі Печерського ландшафтного парку. Із 200 тисяч квітів дизайнери створили неймовірні гігантські інсталяції різноманітних предметів. Відвідувачі зможуть себе відчути гостями будинку велетнів, адже в експозиції – звичайні предмети побуту гігантської людини: від величезної палітри з фарбами, взуття до губної помади небаченого розміру. А ще тут можна зробити на пам’ять яскраві фото на тлі солодощів величезних розмірів", - йдеться в повідомленні.

На відвідувачів чекають найдовша всесезонна тюбінг-гірка (70 м), святкові заходи, дитячий парк атракціонів, перший і найбільший у центрі Києва мотузковий парк, кінотеатр просто неба, ярмарок хендмейду, пікніки та ще багато активностей та сюрпризів.

Години роботи у день відкриття (15.06): з 12:00 до 21:00.

Години роботи в період з 16.06 до 15.07: з 9:00 до 21:00 (без вихідних).

Дорослий квиток коштує 50 гривень, дитячий – 25 гривень. Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – вхід безкоштовний.

 

Джерело:
До списку новин