загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Гройсмана пообіцяли озолотити колгоспниць і доярок

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Гройсмана пообіцяли озолотити колгоспниць і доярок.

Український уряд анонсував ще одне підвищення пенсій. Так вийшло, що переважна більшість тих, чиї доходи збільшаться, жінки. Міністр соціальної політики Андрій Рева повідомив про майбутнє підвищення пенсійних виплат для трьох мільйонів громадян України.

Підвищення виплат в першу чергу торкнеться українців, які мають солідний робочий стаж, але при цьому одержували невелику заробітну плату. Зараз цим людям виплачується мізерна пенсія. Таким чином, за словами Реви, дохід зросте у трьох мільйонів українців, з яких 2,5 мільйона - жінки. 

Мова йде в основному про громадян, які працювали в структурі сільського господарства – на фермах і колгоспах, тому отримували мізерну зарплату. У Міністерстві уточнили: йдеться не про будь-які зміни основної формули розрахунку пенсії.

"Мова йде про введення додаткових гарантій для тих, хто повністю виконав умови пенсійного страхування (має великий стаж, але отримував маленьку зарплату)", - пояснюють у відомстві. 

Підвищення торкнеться і тих, хто працював у бюджетних установах: медичних, дошкільних навчальних закладах і колгоспах. Ця категорія українців отримала незначне підвищення пенсій у рамках осучаснення з жовтня 2017 року. 

Цей етап підвищення пенсій Рева анонсував ще в березні 2018 року, у той період уряд тільки визначав механізм вирішення проблеми. Пенсії підвищать під час другого етапу пенсійної реформи. Для цього Мінсоцполітики розробило зміни у законодавстві.

 

Джерело:
До списку новин