загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Монетизація субсидій в Україні: Хто першим отримає гроші

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У наступному році субсидії будуть монетизувати. Це означає, що люди зможуть отримати гроші готівкою в обмін на зекономлені кубометри газу, води і електроенергію.

Багато хто чекає початку монетизації, хочуть побачити, як це буде відбуватися.

В уряді повідомили, хто першим отримає гроші в обмін на економію енергоресурсів.

У Міністерстві соціальної політики повідомили, що першими монетизацію пройдуть внески в ОСББ, платежі, які збиралися на обслуговування будинків і прибудинкової території. З метою монетизації комунальних послуг, які надаються централізовано (вода, газ, електроенергія), власникам квартир і будинків необхідно буде відкрити рахунок в банку. Це будуть «соціальні картки», на рахунок яких будуть регулярно надходити грошові суми.

Розплатитися такою карткою в супермаркеті або зняти гроші готівкою не вийде. Спочатку програму хочуть перевірити на організаціях ОСББ. Як тільки будуть виправлені всі помилки, як тільки буде налагоджена система монетизації для населення, пільговики зможуть отримати грошову допомогу.

В уряді також передбачають виділення соціальної допомоги на оплату комунальних послуг за фактом. Наприклад, надається певний мінімум, який оплачується, монетизація в даному випадку не передбачається. Експерти впевнені, що ця методика не стимулює пільговиків економити енергоресурси. 

 

Джерело:
До списку новин