загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Старість в радість: вчені розповіли, які чудеса творить інтим на пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені розкрили повну значимість сексу в зрілому віці.

Вчені зробили висновки про коефіцієнт корисності сексу в пенсійному віці. В рамках дослідження було опитано 6 тисяч осіб.

Австралійські вчені з університету Воллонгонг провели масштабне дослідження, результати якого показали, що регулярне статеве життя сприяє поліпшенню пам'яті й активності мозку.

Під час статевого акту в мозку відбувається виділення дофаміну і окситоцину, що є основними гормонами задоволення. Завдяки цьому відбувається відновлення нейронних зв'язків, а також тримається в тонусі короткочасна пам'ять.

Так само, постійне статеве життя у віці від 50 до 60 сприяє когнітивній функції мозку. Люди, які ведуть активне статеве життя можуть вирішити досить складні математичні обчислення на відміну від тих, хто до цього віку вже його припинив.

Ірина Соловйова, терапевт клініки жіночого здоров'я, на сто відсотків погодилася з цим твердженням. За її словами, ті люди, які продовжують займатися сексом в пенсійному віці, рідше страждають від хвороби Альцгеймера та інших недугів, пов'язаних з пам'яттю.

Соловйова переконана, що саме в цей період людям простіше віддаватись одне одному, адже вже не варто переживати про вагітність, нікуди не потрібно поспішати і замислюватися про наслідки. Так само, терапевт зазначила, що секс є відмінним засобом від похмілля.

 

Джерело:
До списку новин