загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Звільненому з полону "ДНР" Козловському припинили виплачувати пенсію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Причиною стало те, що він як переселенець виїжджав за межі країни.

Пенсійний фонд припинив виплачувати пенсію звільненому з "ДНР" українському вченому-релігієзнавцю Ігорю Козловському.

"Як йому пояснили, причина припинення виплат у тому, що він як переселенець виїжджав за межі країни. Зараз він проходить процедуру поновлення виплат, однак це не виключає того, що після наступної поїздки закордон ситуація не повториться", - написав у Facebook народний депутат Олексій Рябчин.

За словами депутата, у травні цього року Ігор Козловський разом з Іриною Геращенко їздив до Брюсселя та Лондона, де свідчив про досвід перебування в полоні та розповідав про злочини Росії на окупованих територіях.

Причиною призупинення виплат може бути відсутність переселенця вдома під час проведення перевірки органом соціального захисту населення його фактичного проживання або скасування довідки ТПО через отримання інформації від державних органів про його виїзд за кордон, на тимчасово непідконтрольну територію України на термін понад 60 днів.

Нагадаємо, вчений-релігієзнавець Ігор Козловський у статусі заручника терористів "ДНР" провів майже два роки, і весь цей час відомі українці влаштовували акції з вимогою звільнити хворого професора з донецьких підвалів. Аби не втратити розуму в тюрмі, чоловік робив вправи з йоги та думав про учнів та Україну. Козловський був у числі тих, кого визволили 27 грудня 2017 року в ході обміну полоненими між бойовиками та українською стороною на Донбасі. У рамках звільнення Україна отримала 73 полонених, а передала бойовикам 233. Козловський заявив, що перебування в полоні у бойовиків негативним чином позначилося на його здоров'ї, у зв'язку з чим він змушений проходити реабілітацію, яку перериває для спілкування з близькими.

 

Джерело:
До списку новин