загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонер з Тернопільщини відстоює права на продаж землі у Європейському суді

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Літній чоловік із Тернопільської області позов у Європейський суд на Україну у зв’язку із несправедливим земельним законом, згідно з яким на продаж землі накладено мораторій. Це чоловік робить заради своїх нащадків, оскільки планує передати у спадок онукам пай майже 3,5 га землі.

Сам Віктор Цицюра отримав землю у спадок від своїх батьків. Наразі пенсіонер не може самотужки обробляти пай, тому здає землю в оренду, але хоче, щоб онуки, коли отримають спадок, мали вибір, що робити із нею далі. 

Та з новим законом про мораторій на продаж землі, це вийде не легко. Тому старенький вирішив відстояти свої права у Європейському суді, оголосивши державі війну за землю.

Судився пенсіонер за допомогою юристів Української Гельсінської Спілки. Навіть у Гаагу не довелося їхати - все робили юристи. Суд заяву прийняв та розглянув.

Цьогоріч чоловік отримав відповідь. Європейський суд радив українському уряду переглянути та змінити земельний закон. Та такий результат чоловіка не задовольнив, каже - жодної конкретики.

Тернополянин відступати не збирається, наступного року знову планує подавати позов на державу.

 

Джерело:
До списку новин