загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійна реформа неможлива без спліту Нацкомфінпослуг - НБУ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Без проведення “спліта” (розділення функцій Нацкомфінпослуг між НБУ та НКЦПФР) неможливе проведення в тому числі пенсійної реформи, зокрема запровадження другого рівня пенсійної системи. Про це сказав начальник управління стратегії та реформування банківської системи Національного банку України Михайло Видякин.

“НБУ готовий ще з 2016 року перейняти функції (Нацкомфінпослуг, — ред.). Без спліта не буде розвитку страхового сегменту, бо немає саме тих правил існування цього ринку, не буде пенсійної реформи, бо не буде повноважень у регуляторів її впроваджувати, зупиниться створення комплексної системи захисту прав споживачів”, — сказав Видякин.

Як уточнив він, це також негативно впливатиме на відновлення довіри до фінансового сектору, також не буде довіри з боку інвесторів. При цьому Україна ризикує не лише не залучити нових, а й втратити тих, що прийшли у двохтисячних роках.

За словами представника НБУ, регулятор активно сприяє прийняттю законопроектів 2413а та 2456д (закон про захист прав споживачів у фінансовому секторі). Бо саме вони зроблять революцію у небанківському секторі.

Видякин додав, що після прийняття законопроекту передбачається перехідний період — 12 місяців підготовки до перейняття функцій та ще рік для опрацювання з ринком усіх законодавчих та нормативних змін на небанківському фінансовому ринку, щоб імплементувати у подальшому європейські директиви.

 

Джерело:
До списку новин