загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсії в Україні можна підвищити на 10-15% – ЄБА

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Представники бізнесу розрахували наслідки впровадження накопичувальних пенсій.

Внесків працюючих українців вже недостатньо, щоб покрити пенсійні виплати. Про це заявили в Європейській Бізнес Асоціації (ЄБА), закликавши до впровадження другого рівня пенсійного забезпечення з 1 січня 2019 року.

За оцінками експертів ЄБА, коефіцієнт заміщення пенсією втраченого заробітку буде постійно знижуватися з сьогоднішніх 32% до 18% протягом наступних 30 років. Це майже вдвічі менше, ніж передбачено конвенціями Міжнародної організації праці.

Водночас, за підрахунками представників бізнесу, за рахунок накопичувальної пенсійної системи можна буде збільшити пенсійні виплати на 10-15%.

В ЄБА нагадали, що після впровадження цієї системи для кожної працевлаштованої людини до 35 років обов'язково створюється накопичувальний рахунок, після 35 років – за рішенням працівника. Система, згідно поки не прийнятого законопроекту, матиме прогресивну шкалу відрахувань – від 2 до 7%. Щороку сума відрахувань збільшуватиметься.

Кошти, які відраховує платник, надходитимуть на індивідуальні пенсійні рахунки. Розпоряджатися коштами будуть недержавні пенсійні фонди з метою їх збереження та мінімізації впливу інфляції.

 

Джерело:
До списку новин