загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Наша влада ставиться до нас гірше, аніж європейці до бездомних тварин – блогер

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Блогер Михайло Шнайдер прокоментував заяву Прем’єр-міністра Володимира Гроймана щодо того, що для перерахунку пенсій українцям потрібні мільярди грн, яких у бюджеті країни немає.

«У п’ятницю під час години запитань до уряду, Володимир Гройсман заявив, що на перерахунок пенсій українцям потрібні десятки мільярдів грн, яких на даний момент в бюджеті просто немає», – написав він.

Він зазначив, що хоче нагадати Прем’єру про те, що у сусідній Польщі уряд виділяє по 20 злотих на одну бездомну тварину в день. Це приблизно 5 тисяч грн в місяць. Виходить, що там, на тварин витрачають майже в три рази більше, ніж в Україні на пенсії.

«Виходить так, що наша влада ставиться до нас гірше, аніж європейці до бездомних тварин», – додав блогер.

Крім цього, він написав про те, що ці гроші були б у бюджеті, якби політики перестали красти. Гроші тоді були б всі: пенсії, стипендії, зарплати.

«Але для нашої нинішньої влади це просто нездійсненно», – заявив він.

Раніше він коментував те, що Міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив, що в бюджеті немає грошей на підвищення мінімальної зарплати, а сам отримав величезну зарплату з премією.

Про це повідомляє СВІТ з посиланням на сторінку Михайла Шнайдера в Facebook.

«Андрій Рева заявив, що грошей в бюджеті на підвищення мінімальної зарплати немає, а отримав 58,8 тисяч грн, в тому числі 12,2 тисяч грн – премії», – написав блогер.

За словами Михайла Шнайдера, ось такий парадокс вийшов – грошей для українців немає, а для Міністра звідки з’явилися.

 

Джерело:
До списку новин