загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Торт "Карамельно-вершковий"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Найніжніший смак!

Складові:

Бісквіт (для форми 24 см):
6 яєць
200 г цукру
150 г борошна
1/2 чайної ложки розпушувача
дрібка солі

Крем:
600 мл вершків для збивання 33%
100 г цукру (або більше до смаку)
4 чайні ложки желатину
250 г маскарпоне

Карамель:
100 г цукру
150 г вершків 33%
100 г білого шоколаду
1 столова ложка вершкового масла

Додатково:
300 мл. чаю (для просочення)

Приготування

Білки відокремити від жовтків і збити до жорстких піків з дрібкою солі. В кінці збивання додати цукор поступово і збивати до тих пір, поки суміш не стане густою і блискучою. Додати жовтки і повільно змішати їх з білками. Борошно і порошок для випічки змішати і просіяти в яєчну масу. Обережно перемішати і вилити в роз'ємну форму, застелену пергаментним папером на дні. Випікати протягом приблизно 45 хв при 180 градусів, до так званої сухої палички. Остудити.

Желатин залити невеликою кількістю холодної води, розмішати і дати набрякнути, а потім залити невеликою кількістю окропу. Перемішати до розчинення.
Збити вершки до жорстких піків, додайте сир маскарпоне і цукрову пудру і перемішати. Чайну ложку цієї маси, змішати з желатином. Приготований таким чином желатин вилити в суміш збитих вершків, постійно помішуючи.

 

Помістити цукор в каструлю, бажано з товстим дном. Нагріти, поки він не розплавиться і не стане темно-бурштинового кольору. До тих пір, поки цукор не змішувати! В якості альтернативи, ви можете струсити каструлю, якщо це необхідно. Коли ви бачите що з'являються бульбашки влити вершки. Перемішати, поки весь цукор не розчиниться. Коли маса трохи охолоне, щоб додати розламаний шоколад і масло. Перемішати до однорідної маси. Якщо маса охолоне і занадто загусне, трохи нагріти. Збити, щоб об'єднати інгредієнти.

Розрізати бісквіт на 3 частини. Помістити перший на блюдо для сервіровки, просочити 1/3 частиною чаю, полити 1/3 частиною карамелі і розподілити 1/3 частина крему. Зверху розмістити другий шар бісквіта - просочити 1/3 частиною чаю, полити 1/3 частиною карамелі і нанести 1/3 частина крему. Останній шар бісквіта просочити, полити карамеллю і нанести крем зверху і з боків торта і полити зверху карамеллю. Охолодити в холодильнику протягом 2 годин.
Смачного! 

Джерело:
До списку новин