загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ліки від старості пройшли успішне випробування, омолодивши людську імунну систему

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Люди, які приймали новий експериментальний препарат, виявилися стійкішими до распіраторних інфекцій, ніж інші у їхньому віці.

Вчені оголосили про успішне клінічне випробування нових ліків проти старіння, які захищають літніх людей від небезпечних хвороб, омолоджуючи імунну систему. У експерименті взяли участь добровольці, віком за 65 років, які отримували комбіновану терапію з двох компонентів проти старіння. Після курсу прийому експериментального препарату впродовж року вони хворіли значно рідше, ніж учасники контрольної групи, які приймали плацебо, пише The Guardian.

Експериментальні ліки, відомі також mTOR-інгібітор, також посилили реакцію організму на вакцину проти грипу. Тести показали, що у тих, хто приймав препарат, навіть через місяць в крові було на 20% більше антитіл проти грипу.

«Імунітет – лише одна з систем, які покращилися», - сказала Джоан Маннік, яка працювала над тестуванням ліків у Інституті біомедичних досліджень Новартіс в Массачусетсі.

Цей же препарат тепер збираються випробувати для запобігання інших пов’язаних зі старінням станів, таких як нейродегенеративні захворювання. Його дія заснована на блокуванні каскаду змін у тілі, поштовх яким дає так звана «механічна мішень рапаміцину» або mTOR. Це одна з груп протеїнів, які беруть участь у процесі старіння. Попередні дослідження на мишах показали, що mTOR-інгібітори можуть збільшувати життєвий цикл клітин, а також пожвавлювати роботу імунної системи і органів у літньому віці.

 

Джерело:
До списку новин