загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Скільки грошей Україна заборгувала світу: названо вражаючу суму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За словами Володимира Гройсмана, протягом наступних п’яти років Україні необхідно виплатити $33 млрд за існуючими боргами.

Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Для цього, за його словами, необхідно щорічно залучати близько 5 млрд для обслуговування зовнішніх боргів.

“З 2005-го по 2013 роки в Україні створено понад $50 млрд боргів. Вони були запозичені і витрачені невідомо на що. З 2014 року ми обслуговуємо ці борги. Для їх обслуговування нам необхідно щорічно залучати близько $5 млрд. За наступні 5 років нам треба повернути $33 млрд”, – сказав глава уряду.

“Моя позиція і, переконаний, народних депутатів, полягає в тому, щоб швидше віддати ці борги, щоб економіка була сильною. Було декілька ключових вимог, серед яких – створення антикорупційного суду. Але це важливо для громадян України, міжнародних інвесторів і міжнародних партнерів”, – зазначив Гройсман.

 

Джерело:
До списку новин