загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як розрахувати субсидію 2018?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Калькулятор субсидій на оплату житлово-комунальних послуг – зручний електронно-обчислювальний пристрій. Виконуючи операції онлайн, навіть складні фінансові обчислення будуть легкими. Дізнайся, як все працює!

Як розрахувати субсидію на оплату комунальних послуг онлайн за будинок або квартиру? Немає нічого простішого. Спробуйте прямо зараз. Вам може бути цікава тема нарахування допомоги військовому. У чому її суть? Дізнайтеся все про допомогу для військовослужбовців та нововведення 2018 для споживачів.

Як розрахувати субсидію? – нововведення 2018

Калькулятор субсидій на оплату житлово-комунальних послуг – зручна і доступна для кожного відвідувача фінансова програма. Пристрій допомагає зробити швидкі розрахунки. Але ви повинні знати, які зміни відбулися в 2018 році з нарахуванням субсидії. Кабмін вносить свої корективи, і звичні для багатьох громадян України правила нарахування допомоги змінилися.

Стали іншими умови розрахунку субсидій і для пільгової категорії населення країни. Новий підхід щодо нарахування субсидованих житлово-комунальних послуг у 2018 році позначає наступне:

1. Аліменти тепер не беруться до уваги при нарахуванні субсидованих платежів.
2. У розділі «інші доходи» обов’язково необхідно вказувати про наявність здачі житла в оренду, якщо є.
3. Доходи членів сім’ї, які не прописані, також буде тепер розглядатися при розрахунку субсидії.
4. Безробітний повинен числиться в центрі зайнятості, інакше нарахують доходи в сумі трьох прожиткових мінімумів, що становить зараз 5100 грн. Крім цього, фактично виходить, якщо перебувати на обліку в ЦЗ, то допомога навряд чи нарахують, в кінцевому підсумку більшості з них за житлово-комунальні послуги доведеться платити самостійно.
5. Чи змінилися норми електроопалення – 30 кВт на 1 м. І норми споживання газу: 4,5 м³ на одиницю площі житлового будинку. Зареєструвати посібник тепер можна без договору орендованого житла – на підставі вказівки домогосподарства в наданій заяві з декларацією.
6. Декларування майна – обов’язкова умова для того, щоб отримувати виплати.
7. Субсидію тепер стало простіше отримати особам, які належать до об’єднаним територіальним громадам.
8. Внесення даних про автомобіль, вік якого менше 5 років.
9. Субсидовані оплати приміщень не будуть розраховуватися тим українцям, які отримали спадщину від родичів на суму понад п’ятдесят тисяч гривень або зробили покупку, вартість якої перевищує цю суму.
10. Державній допомоги не буде в разі, якщо ти – власник приватного будинку площею понад 200 м² або маєш квартиру розміром більше 120 м². Виняток – вдома сімейно-житлового виду для прийомних дітей.
11. Без компенсації – тепер в Україні переплати народонаселення не повернуть, а заберуть. Що це означає? Невитрачена субсидія для житла по всіх видах послуг тепер не повертається, як раніше, в грошовому еквіваленті. Повернення коштів розраховується зараз інакше: гроші повернуть лише тим особам, у кого індивідуальне опалення за умови за сто п’ятдесят кіловат на годину електрики і сто кубів газу. В інших випадках залишки коштів по переплати просто підуть до бюджету.
12. Допомогу можуть зупинити, якщо якусь з послуг відрізали / вимкнули за невиплату або є борг більш ніж 340 грн.

Калькулятор розрахунку субсидії

Розрахувати субсидію на ЖКГ допоможе онлайн калькулятор. Порівняйте особисті вимірювання споживання електрики, газу з встановленими новими соцнормами. Дізнайтеся, що зробити для того, щоб не залишитися без субсидії.

Розрахувати субсидію на житло можна самостійно за формулою: взяти середньомісячний дохід сім’ї, поділити на кількість прописаних осіб. Результат розділити на прожитковий мінімум і базовий коефіцієнт 2, потім помножити на 15%.

Наприклад, сім’я складається з трьох осіб, їх загальні доходи за один місяць становить 5500 грн., Тоді середньомісячні на 1 людину будуть розраховуватися наступним чином:

5500 грн.: 3 людини = 1833.3 грн.

Отримані дані роздягли на прожитковий мінімум (беремо за основу загальний показник – 1700 грн., З 1.07.2018 р – +1777 грн., З 1.12.2018 р – 1853 грн.), Потім – на базовий коефіцієнт «2» доходу для субсидії побільшиш на базову норму оплати за послуги ЖКГ 15%. Наприклад: 1833.3 грн.: 1700 грн.: 2х15% = 8,09%.

Як бачите, розрахувати оплату і дізнатися, чи зможете розраховувати на субсидію онлайн, можна самому. Дізнайтеся розмір обов’язкового платежу: необхідно помножити середньомісячний сукупний дохід сім’ї на отриманий результат в попередньому розрахунку: 5500х8,09% = 444,95 грн.

Розмір розрахунку субсидій 2018 становить різницю між оплатою за житлово-комунальні послуги і обов’язковим платежем. Наприклад, розмір оплати за КУ становить 1000 грн., Тоді калькулятор субсидії видасть наступне: 1000 грн.- 444,95 грн. = 555,05 грн. На даному прикладі виходить, що власники квартири будуть платити за комунальні послуги по субсидії 444,95 грн., А 555,05 грн. – оплатить за них держава.

Військова субсидія на житло калькулятор

Чи торкнулися нововведення 2018 військових? Чи надає Київ військовослужбовцям знижки на газ і електроенергію? Які пільги отримають військовослужбовці? 

У кінці весни в Києві знову можуть переглянути розрахунок субсидій. Уже два роки Кабмін потроху скорочує норми з оплати субсидованих послуг. Швидше за все, незабаром їх знову зменшать. Військовослужбовець сьогодні отримує близько 20 видів пільг.

Що стосується субсидії для сім’ї військового, то ще в 2015 р був прийнятий закон, згідно з яким військовослужбовцю при її нарахуванні не враховували військову зарплату. Знижки на газ і електрику може отримувати як сам військовий, так і інші члени сім’ї. Пільги сім’ї загиблого військового нараховуються на загальних гососнованіях.

Загальні комунальні послуги військовий пенсіонер АТО, що володіє житлом, оплачує зі знижкою. Щоб отримати знижки, військовий ветеран повинен дотримуватися встановленого соцмінімума по споживаним послуг. З 2016 року військовий АТО, який проходив строкову службу в рік, може отримувати субсидію незалежно від доходів.

Калькулятор субсидії робить попередні розрахунки і не охоплює всі пільгові категорії населення країни. Щоб визначити остаточну цифру щодо отримання допомоги при наявності пільг, «субсидія калькулятор онлайн» не рекомендується. Краще безпосередньо звернутися в місцеві органи соцзахисту населення і перевірити ще раз, які пільги передбачені на даний момент для тієї чи іншої категорії населення.

Тим більше, що останнім часом чиновники дуже часто вносять найрізноманітніші зміни. У результаті реформування субсидій призводить до того, що число відмов по ним весь час зростає. І якщо після виплати субсидії з’ясовується, що споживач незаконно використовував знижку, гроші доведеться повністю повернути.

 

Джерело:
До списку новин