загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

7 вправ для зменшення подвійного підборіддя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Якщо ви не хочете піддаватися хірургічному втручанню, щоб усунути подвійне підборіддя, ви можете зменшити його природним чином завдяки вправам, які дозволять зміцнити м'язи шиї і обличчя.

Сьогодні ми поговоримо про подвійне підборіддя. Це може бути відносно невелика ділянка тіла, але це не заважає їй бути важливою як з естетичної, так і з медичної точки зору. Накопичення жиру в цій ділянці виглядає непривабливо, а також може бути ознакою кардіометаболічного розладу.

Підборіддя може виглядати млявим або провислим через жир, який у ньому накопичився. На щастя, є рішення, яке не пов’язане з жодними операціями та робить підборіддя здоровим, красивим і пристойним. Якщо у вас зайва вага, скиньте кілька кілограмів або спробуйте деякі вправи для зміцнення м’язів шиї та обличчя. Нижче ми розкажемо вам про методи усунення подвійного підборіддя.

Натискання язиком

По-перше, сядьте, повністю випростайте спину й опустіть плечі, а потім розтягніть шию (поверніть голову вгору, ніби намагаєтеся дивитися на стелю). У цьому положенні торкніться язиком верху рота й нахиліть голову (намагаючись торкнутися підборіддям грудної клітини).

Робіть це, зберігаючи при цьому язик притиснутим до верху рота. Розслабте язик і поверніться у вихідне положення. Виконуйте 20 повторень цієї вправи щодня.

Надування губ

Цю вправу можна виконувати сидячи або стоячи. Витягніть губи, наскільки це можливо (надуйте губи та втягніть шию). Потім, все ще з натягнутими м’язами шиї, нахиліть голову, щоб торкнутися підборіддям грудної клітини.

Робіть цю вправу, не вигинаючи спину і не знизуючи плечима.Поверніться в початкове положення. Робіть близько 20 повторень щодня.

“O”

Так само, як і з попередніми вправами, цю вправу також треба виконувати з прямою спиною і розслабленими плечима. Витягніть шию назад і стисніть губи, щоб сформувати “O”.

Тримайте губи в цьому положенні, розтягуючи шию протягом приблизно 20 секунд. Поверніться у вихідне положення і робіть 10 повторень цієї вправи щодня.

Поцілуйте стелю

Цього разу треба встати й повністю розслабити плечі. У цьому положенні розтягніть шию (повертаючи голову, щоб подивитися на стелю).

Тепер стисніть губи, ніби намагаєтеся поцілувати стелю. Спробуйте розтягнути губи, наскільки це можливо, відчуваючи, як працюють м’язи шиї і підборіддя. Намагайтеся утримувати губи в цьому положенні протягом не менше 5 секунд, потім поверніться у вихідне положення. Робіть 15 повторень цієї вправи щодня.

Обертання шиї

Обертання шиї можна робити сидячи або стоячи. Спробуйте випрямити хребет якомога більше, а потім рухайте підборіддям від одного плеча до іншого. Зробіть півколо при переході від одного плеча до іншого. Плечі мають бути розслаблені весь час. Виконуйте 10 повторень щодня.

Вбік

Цю вправу слід виконувати так: сидячи на підлозі, покладіть одну руку на підлогу як опору на відстані 15 см від стегна. Тепер покладіть ліву руку на голову, покладіть праве вухо на плече, натискаючи злегка рукою. Затримайтеся в цьому положенні на 10 секунд, а потім перейдіть на інший бік. Виконуйте 3 повторення щодня.

Гра з голосними

Встаньте, випростайте спину, почніть проговорювати голосні повільно й чітко з широко відкритим ротом. Цю вправу слід повторювати якомога частіше.

 

Джерело:
До списку новин