загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін України доручив провести пробний перепис населення у грудні 2019 року

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пробний перепис збираються провести в Оболонському районі Києва і Бородянському районі Київської області з використанням інноваційних технологій збору інформації.

Кабінет Міністрів України доручив Державному комітету статистики провести у грудні 2019 року пробний перепис населення. Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні 18 липня.

Перепис збираються провести в Оболонському районі Києва і Бородянському районі Київської області з використанням інноваційних технологій збору інформації.

Місцевій владі доручили сприяти у підготовці заходу,

Безпеку під час перепису гарантуватиме Нацполіція.

Єдиний перепис населення незалежної України пройшов у грудні 2001 року. Згідно з його результатами, у країні налічувалося 48,457 млн жителів.

Новий перепис спочатку планували провести у 2012 році, але переносили його тричі: на 2013-й, 2016-й і 2020 рік.

За прогнозами ООН, озвученими в січні 2018 року, до 2050 року населення України скоротиться на 18%. В організації оцінюють загальну чисельність населення України, включно з Кримом, у 44,2 млн осіб.

У Національному банку України вимагали провести перепис населення країни через масову трудову міграцію.

 

Джерело:
До списку новин