загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Норми споживання газу збільшать: наскільки виростуть цифри в платіжках

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міненергетики та вугільної промисловості України пропонує Кабміну вчергове змінити норми споживання газу для населення без лічильників. До чого готуватися українцям.

НОРМИ СПОЖИВАННЯ ГАЗУ СЬОГОДНІ

Починаючи з 19 серпня 2017 року в Україні встановлені такі норми споживання газу:

– для домогосподарств, які використовують тільки газову плиту при наявності центрального гарячого водопостачання (ГВП) – 3,3 куб. метра на одну людину;

– для домогосподарств з плитою і без центрального ГВС – 5,4 куб. метра на одну людину;

– для домогосподарств, які використовують газову плиту і водонагрівач – 10,5 куб. метра на одну людину.

ЯК ХОЧУТЬ ЗМІНИТИ НОРМИ?

Пропонується ввести нові норми споживання газу:

– для домогосподарств, які використовують тільки газову плиту при наявності центрального гарячого водопостачання – 5,8 куб. м в місяць на одну людину (з квітня по вересень) і 8,8 куб. м на одну людину (з жовтня по березень);

– для домогосподарств з плитою і без центрального ГВС – 8,3 куб. м на одну людину (з квітня по вересень) і 13,7 куб. м на одну людину (з жовтня по березень);

– для домогосподарств, які використовують газову плиту і водонагрівач – 20 куб. м на одну людину (з квітня по вересень) і 25 куб. м на одну людину (з жовтня по березень).

ЧОМУ ВИРІШИЛИ ЗБІЛЬШИТИ?

У міністерстві переконані, що чинні норми споживання газу були заниженими, і через це щорічно громадяни України споживали 383 млн куб. метрів газу БЕЗКОШТОВНО.

ЗМУШУЮТЬ СТАВИТИ ЛІЧИЛЬНИКИ?

Українці, рахуючи кожну копійку, відмовлялися від установки газових лічильників – набагато вигідніше було платити за нормами, ніж за фактично використаний газ.

Якщо нові норми все ж введуть – платити доведеться майже вдвічі більше і над встановленням лічильників, найімовірніше, задумається більшість споживачів. Тим більше, якщо вірити закону, їх повинні встановлювати безкоштовно.

 

Джерело:
До списку новин